Verdens bedste pølsehorn

Verdens bedste pølsehorn

 

 

PS: Denne side er i virkeligheden mest et eksperiment med søgemaskineoptimering... Men bag nu bare de pølsehorn. :)

Opskrift på 40 stk. af verdens bedste pølsehorn!

Du skal bruge følgende sager hvis du vil følge opsktiften: 

  • 45 gram smør
  • 8 dl letmælk
  • 2 dl tykmælk eller ymer
  • 50 gram gær
  • 5 tsk. sukker
  • 2 tsk. groft salt
  • 1600 gram hvedemel
  • 20 wienerpølser
  • 40 klatter tomatketchup
  • Paprika
  • Peber
  • Oregano
  • Timian
  • Oliven skåret i små tern og et fed hvidløg hvis du tør.
  • 1 æg til pensling

Så skal vi i gang:

  • Vask dine hænder
  • Smelt de 45 gram smør
  • Hæld mælk og tykmælk i.
  • Rør nu gæren ud i blandingen og tilsæt næsten al melet.
  • Tilsæt sukker, salt, peber, paprika, oregano, timian og måske hvidløg og oliventern
  • Så skal der ældes til dejen er fin.
  • Lad nu dejen stå og hygge sig under et viskestykke i en times tid.

  • Tag en kop kaffe
  • Pil næse
  • Se lidt tv

  • Vask dine hænder.
  • Drys noget mel ud på et bord og rul dejen godt ud.
  • Skær dejen ud i 40 firkantede stykker.
  • Skær de 20 pølser over på midten.
  • Splat en lille klat ketchup på hver af de 40 stykker dej.
  • Pak pølserne ind i deres dejfrakker
  • Tænd ovnen på 220 grader
  • Læg pølsehornene på en bageplade(med bagepapir)
  • Pensl med æg
  • Lad pølsehornene ligge på pladen i 15 min og kast dem så i ovnen.
  • Bages i ca. 20 minutter ved 220 grader - eller til de ser færdige ud.

De her lækre banditter er gode at fryse ned til frokost og sådan.

God opskrift?

Hvis du var glad for opskriften, så skriv endelig en besked og sig bøh. Det er hyggeligt at høre om gode pølsehorn.