Om Adam Peter Nielsen

Jeg får hele tiden nye ideer. Her står det aldrig stille. Sårh.. helt generelt kunne jeg godt bruge flere timer i døgnet, eller en tidsmaskine, for der er så mange spændende ting man kan her i verden. - Jeg ser muligheder. Glasset er halvt fuldt. Kom bare an!

Diverse flueben og facts:

Gift med Jane og far til Max og Theo. Vokset op i Skælskør, på landet. Bor i Skanderborg. Går med skjorte på arbejdet. Toastmaster til fire brylluper. Har skiftet dæk i myldretiden på La Rambla i Barcelona. Duelighedsbevis for lystsejlere. Bygget 500+ websites med kollegerne. Mangler et kontinent (antarktis). Monteret to køkkener. Har brug for 4 skruemaskiner. Holdt dimissionstale på engelsk for 400. Hjemmevandt på talerstolen. Stod på langrendski i skole, når det sneede meget. Friet til konen i solnedgangen. Elsker natur.

 

Ærter i køkkenhaven

Efter 16.00

Min fritid går med familien, venner og dertil natur. Helst ved vandet, på vandet eller under vandet. Undervandsjagt har været sport no. 1 de seneste år.

På land igen, har jeg danset standard og latin i over 20 år. En sjælden gang imellem kan jeg fanges på en badmintonbane.

Tirsdagskapsejlads i Egå

Evighedsprojektet

Efter en arbejdsdag godt pakket med tastaturtimer og virtuelle projekter, kribler det tit i fingrene for at bygge noget fysisk i fritiden. 

Måske derfor, bor min søn, kone og jeg i et byhus fra 1892. Den gamle dame (altså huset) på 100+ trænger tit til en skrue eller en klat maling, så det er lige noget for mit rastløse sind.

Hårdttræssamlingerne

Det bliver let til en del gør det selv. Senest nyt cykelskur i hårdttræ med traditionelle samlinger.

Håndttræssamlinger uden beslag
Nyt cykelskur i hårdttræ
Byggehygge med Peter Nielsen senior
Resultat